Svidande trötthet

Ögonen rinner och benen har stelnat. När man väl orkar ta sig till badrummet för att göra sig sängklar kommer man ändå piggnat till. Så ligger man där. Vrider och vänder på sig och ytterligare dyrbara minuter går innan man stilla somnar in och trycker ansiktet mot kudden. Sover bort halva morgondagen och vaknar med en lätt ångestkänsla över vad man kunde gjort när man låg och drömde om annat.

Att ställa klockan, frivilligt, när man är ledig är inte ett alternativ. Den funktionen är ett terminsverktyg som endast utnyttjas den där jävliga åtta-morgonen när en sump-kaffe känns som dagens höjdpunkt. Utan schema och fasta dagsmilstolpar glöms kaffet tyvärr ofta bort, resulterandes i symptom liknande det som uppträder vid lågt blodsocker: huvudvärk, tjurighet och matthet. Plötsligt har ynkligheten getts ett ansikte.

Kommentarer
Postat av: Anna

det är svårt det med att hålla rätt på sömnen, just på kvällarna man kan koppla av. själv är man skit trött men vill gärna undvika att sova då man har en jäkla massa ångest och mardrömmar, sånt e skit

2007-04-04 @ 02:49:40
URL: http://www.anna851219.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0