Allsvenskan so far

Fem snart sex omgångar har avverkats och inför den sjätte var det endast en seger som skillde botten från toppen. Jämnast på många år skanderar rubrikerna. Personligen anser jag att inledningen bara ett tecken på nykomlig entusiasm. Vänta 3-4 omgångar så har en klar topp utkristalliserat sig.

Eftersom det Allsvenska bloggandet legat på is sedan Djurgårdens förlust mot BP kommer här ett försök till upprättad heder genom en listorgie i den högre skolan. (Har inte Andres Vasquez fått lite hybris?)

Målvakten

1. Richard Kingson
2. Pa Dembo Touray
3. Jonas Sandqvist


Målet

1. Jonathan Johansson (MFF) - aik
2. Andres Vasquez (IFK) - ösk
3. Niclas Alexandersson (IFK) - bp


Skrällen

1. Bp - Dif 1-0
2. Tff - Mff 2-1
3. Tff - Ifk 1-1


Snedköpet

1. James Keene
2. Khari Stephenson
3. Jan Tauer


Värvningen

1. Emil Johansson
2. Magnus Bahne
3. Jimmy Dixon


Ynglingen

1. Emra Tahirovic
2. Emir Bajrami
3. Albin Ekdahl


Nu tog krafterna slut.


Diddan - ditt orakel i delphi.

Kommentarer
Postat av: El Rey

Har du månne missat Oremo i årets värvning? från div. tre till delad skytteligaledning borde räcka ganska långt i den kategorin? Det kan iofs vara så att Gefle IF helt missats (med flit?) från din sida..du har ju även den första ungdomsspelaren som de släppt fram på år och dar (hur skulle du kunna ha koll på ngt sådant?) i Jonathan Hellström..grym vänsterfot på den tekniska yttterbacken(som på min tid i klubben spelade offensiv yttermittfältare)! Denne kan komma att utvecklas till den efterlängtade ytterback svensk fotboll har längtat efter..glöm inte var ni såg det först!
//Candella

2007-05-20 @ 20:50:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0