Hemska söndag

Är man någonsin glad att det är söndag? Alltid ångest, oavsett måndagens bestyr. Helgen har bjudit på öststatspack, hockeyförluster, walk-over, domarångest och seghet. Ni skulle känna odören min overall spridit i gången utanför dörren.

Är det någon som förstår att Bulgariens dåliga Safri Duo-kopia ens fick några poäng?

Från och med idag bojkottar jag allt vad Melodifestival heter. Så länge Sverige inte skickar en ryssättling till finalen kommer vi inte lyckas. Åk österut, insup kulturen och ställ en blek, illa sjungande idolwannabe med groteska kläder på scen så får vi garanterat poäng av den tondöva befolkningen på balkan och i fd Sovjetunionen.

 

Serbien, Montenegro, Kroatien, Bosnien-Hercegovina, FYR Makedonien, Slovenien


en gång under samma flagg (-91) och berättigade till en 12a i ESC. Idag: självständiga och bedrivandes svågerpolitik i den högre skolan.


Ryssland, Ukraina, Moldavien, Estland, Lettland, Litauen, Georgien, Armenien, Belarus


Liksom det forna Jugoslavien återfinns ex-sovjet på fler än ett ställe i startfältet. Kom inte och säg att vi har samma läge med våra grannländer. Norge, Danmark, Island och Finland har inte varit delar av Sverige de senaste 100 åren vilket är fallet med ovanstående grupperingar. Låt oss ställa upp med Stockholm, Skåne, Östergötland, Göteborg, Norrland, Jämtland osv osv så kanske vi har en chans. Skäms ESC!

(notera det eleganta syftningsfelet i texten, som tur är förstår ni nog vad jag menar)


Diddan - din atlas på de sju haven.

Kommentarer
Postat av: Anna

Du låter inte alls bitter :)

2007-05-20 @ 21:43:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0