Kvällen...

Aldrig får man vara riktigt glad! Efter en dryg veckas uppskruvade förväntingar och pepp slutade fredagen i en blöt hög. Bokstavligt talat. Dagen som började tidigt med öl i morgondiset slutade i ett vattenfall och årets hittils längsta (och skönaste) dusch. Omkringhalkandes i leran och frysandes lyckades man som festtörstande student hålla ut till spöktimmens slut för att innan hemfärd värma sig på några av skolans omtalade puffar.

Som tidigare konstaterats kostar det att förstöra hjärnceller. Vad som däremot motverkar hål i plånboken är ösregn. Måhända kan man dricka sig varm, men problemet kvarstår att regn är ett dåligt incitament för att jobba bar.

Är det inte otroligt hur stor en liten lägenhet kan bli med en massa människor och ett dussin öl innanför västen? Och allt som oftast är förfesten det som är värt att minnas. Umgänge och goda skratt. inte omkringirrande och borttappande.

Sveriges dag blev pannkaka. Vem hade trott att hockeyn skulle gå åt fanders? (inte jag, naivt nog). Öststatsfestivalen var ju ingen skräll direkt.


Dagens lista

1. Brilands säng
2. Duschen
3. Puff
4. Tiesto feat Christian Burns
5. Azra i Mer-reklamen
6. Ukrainas bidrag


Baklistan

1. Svenskt väder
2. Majas frisyr
3. Msn
4. Jamba
5. Tiden


Diddan - ditt besprutade äpple i vitaminbristen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0