Dimma

För många dagar i soffans våld har långsamt bildat en hinna över mina ögon. Vad är verkligt och vad är dröm? Jag går omkring som något zombieliknande omen. Långsamma, förväntansfulla rörelser. Imorgon är det dags (igen!). Allas eder CJ gör åter comeback i seriespel och vilken comeback det kommer bli!

För att leva upp till bloggens utlovade listning kommer här veckans (kanske månadens) viktigaste och/eller märkligaste händelser.


1. Pavarotti död, dead, tot. Kanske var det inte bara jag som såg ett lik i Turin?

2. Försvarsministerns avgång. Har man inte resurser att utföra sitt arbete kanske det är lika bra att lämna? Kanske, kanske inte. Nu försöker media få den nya till vapenvägrare trots att han ändrat ståndpunkt. Så går det till i ett rött "vända-kappan-efter-vinden"-samhälle.

3. Wilton till Qatar. Patetiskt och tråkigt att pengar kan ikullkasta en hel karriär. För det måste väl ändå vara fallet? Enligt tidningarna var DIF enda toppkonkurrent utan betydande spelarförlust, där den otroliga listan kan skrivas som följer; Kff/Ari, Gbg/Berg, IfE/Holmén, Aik/Wilton, HaIF/Kingson, Hbk/Tahirovic. Var någonstans tappade Dif/Concha i status mot exempelvis Tahirovic?

4. Mildmordet. Fyllebråk? Plötslig adrenalinstinn klarvakenhet och ett drastiskt beslut att slänga sig ut i det fria? Skulle brottet vara huliganrelaterat har fotbollen definitivt gått för långt. Ge sig på en sportchef som blandat ocg gett?

5. Konspirationsteorier kring Madeleines försvinnande. Har polisen sett för många "Mord i sinnet" eller Miss Marple? Statistiskt talar förståss allt för föräldrarna, men var finns logiken?

6. Växthuseffekten? Tromber och orkaner, floder, översvämmningar och stormar. Är det vår överkonsumtion som spelar oss ett spratt eller har naturen sin gång? Röstar på det senare. Felix.

7. Rondellhundar. Som tidigare nämnt längre ner i bloggen är företeelsen ett patetiskt påhitt. De österländska reaktionerna är för patetiska för att få ett högre rankat omnämnande.

8. Björklund ny partiledare. På tiden! Mr nasal och betongtråkig får harva klart i skymundan.

9. Skivsläpp den 11e september. Hoppas innerligt att Kanye säljer mer än 50 cent så att den hartandade och lovligt begåvade ghettonörden slutar sprida sket som han lovat.



Måhända kanske ovanstående punkter skulle komma i annan ordning. Må så vara. Huvudsaken är väl att de får ett omnämnande. "Död åt Topsy, död åt Wolf, död åt alla Lederhosen"

Är det sant som de säger, att H&M har speciella "Leder"avdelningar i München? Värt ett besök!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0