gåtan är löst

detta eviga tjat om hönan och ägget. Vad som kom först borde väl v ara ganska självklart?! Vad är mest sannolikt: att en defekt höna kan värpa ett ägg eller att en frisk höna kan värpa ett defekt ägg?

Alla vet vi ju att evolutionen är fortgången genom en lång rad mutationer (de flesta mindre bra, men de utdöda varianterna bryr vi oss inte om). Därför bör det väl vara så att (ur ett längre perspektiv) en höna kanske faktiskt inte kommer från ett ägg från en annan höna, utan från ett defekt utomrasligt ägg. Och! eftersom fåglar oavsett klassindelning, näbbstorlek eller vingslagsfrekvens alla lägger ägg borde därför ägget sett dagens ljus innan den första hönan.

Vad vi då talar om är lösningen på ett av vår tids största problem. För vad kom egentligen först? Hamburgaren eller den feta amerikanen? Eftersom Hamburg (utan att ha rådfrågat vår vän Wiki) fanns långt före vår emigrationsstat i väst kan det tyckas vara en enkel lösning på problemet att enkelt dunka upp köttmackan med hammare och spik. Samtidigt som det borde funnits någon fet indian? Den korpulente överhövdingen med valkar långt bortom fingerräkning, blev troligtvis fet på annat än hamburgaren men är likförbannat amerikan om vi ser till dagens definition (som tyvärr är lika vag som att nationalitetsbestämma vikingarna då skandinavien var under ständig gränsdragning).

---Lite godbitar---

http://www.youtube.com/watch?v=QuJDMKAZGGs

http://www.youtube.com/watch?v=Y30X-WT45Mw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=jjRzYfXxijU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=caxZfX0jt-w

---Have fun!---


Kommentarer
Postat av: fram

Hörde från en ny underökning att Tyschkland gått förbi USA i den hårda kampen om vem som har störst andel öveviktiga barn

2008-02-14 @ 08:16:15
Postat av: Elin

hej du.. synd att ni inte fick biljetter.. vi vet inte riktigt hur vi ska göra med våra.. de var vääldigt dyra..=) men, men.. tror förövrigt inte sverige ens går till kvarten..

2008-02-14 @ 17:13:29
URL: http://elinkrepper.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0