Framgångssaga

Igår var det dags för vårens stora prövning. 5 svenskar och två tyskar, en nykomponeradseptett utmanade bayersk/schweiz-maffian i 3. Ingolstadt Unihockey Cup. Iförda matchlinnen med målade svenskflaggor tog vi oss obesegrade genom gruppen.

10-0 TSV Unserherrn
5-1 Gägä Gägä
6-4 UHC Döbeln (1. Bundesliga)

I kvarten ställdes München Wikings mot ett tjeckiskt juniorlag härfört av Lukas Kratovil från den icke-tyska backuppsättningen i Ingolstadt. Matchen började trevande innan  vikingarna hittade rytmen och gick från 1-1 till 6-1 och därmed kvalificerade för Semifinal mot flerfaldiga tyska Kleinfeldmästarna.

I Semifinalen blev vi ordentligt uppläxade till ställningen 3-0 då vi på något sätt tog oss i kragen och genom poängkungen Ola gick upp till 3-2. Kort efter andra reduceringsmålet rullar bollen över mållinjen ytterligare en gång, men döms helt felaktigt bort för spelare i målgården, varpå jag (idiot som man blir med adrenalin i kroppen) "Bist du total blind oder was" till domaren och blir utvisad. Sekunderna senare trycker Bonn in 4-2 och matchen känns avgjord.

Revanschlustan är stor inför Bronsmatchen. Trötta ben och skallar håller på att förlora oss matchen de första 5 minutrarna, men lagmaskinen maler på och med dryga minuten kvar har vi fullbordat vändningen från 0-2 till 3-2 och tredjeplatsen i 16-mannaturneringen är vår! De lagen vi har framför oss är titelförsvararna från 2007 samt de tyska Kleinfeldmästarna. Inte illa pinkat av ett svenskt "Dreamteam".

Uppställning

Simon

Ola - CJ - Love

Ronny - Anders - Peter

Utan Simon i mål hade vi kunnat hälsa hem. Bästa målvakten enligt min mening.


Med medaljerna - Vågen - Skumpa - icketyskarna i Ingolstadt

Kommentarer
Postat av: Anonym

otrolig ultra bra helg: känne nu tie nye svenska ord...oder so?! 3. Platz...ich weine immernoch Freudentränen!

Peter

2008-05-13 @ 12:15:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0