2007


Året inleddes med en kraftig bakfylla efter en hemmafest på Bodals höjder. Väl nere i Linköping inleddes första terminen som turneringsansvarig för campushallens innebandy och ett nytt kapitel i stadens studentserier inleddes då fotbollslaget En Påse Hamstrar och innebandylaget Stockholm-Skavsta slogs ihop under röd-vita färger till SSIF. Likt hösten gick båda sektionerna på pumpen efter rafflande uddamålsmatcher i slutspelet.
 
Ansökningsstressen inför utlandsåret, ada-programmering och ekonomisk analys präglade läsperiod ett medan sista tiden inför sommaren var betydligt lugnare, dock utan några seriösare jobbsökar försök. Resulterandes i ströjobb på Securitas. USCH!

Portugal med släkten i Juni och avfärd till Tyskland i September. Längsta lovet hittils. Jobb, böcker, träning och en sommar som nog inte gjorde några vidare intryck. Turistande i Salzburg, studiebesök i Dachau, matcher i Stuttgart och landskamp i Liechtenstein är några av de aktiviteter man hunnit med vid sidan av öldrickandet i München.

Kortfattat år.

Så här mot slutet har man lyckats debutera på Spy Bar också. Tyskland är billigare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0