Notis

Finnes:
Okarismatisk, feg och inkompetent semi-bonde med låg sjukdomsinsikt. Söker intriger för att gäcka svenska folket och visa pirayorna i drevet att det verkligen är han som bestämmer. Förkärlek till oortodoxa laguttagningar, se plattmatcher som underverk och anse att långbollar är rätt sätt att ge en tekniker bearbetningsbara bollar.

Främsta strategier

+ Uttagning efter antalet intima stunder med Lars. Gärna avslutat med en slät Taco-wrap med Salsa-sås.
+ Vid uddamåls-underläge används sista bytet för att säkra en intakt fyrbackslinje.
+ Vad som presterats under säsongen är egalt. Lars favorit-tidning KPs läsare får rita bilder av sina älsklingsspelare. Sidleds-daniel togs ut med motiveringen: "Han ser ut som en nallebjörn".
+ Vid brist på ytterbackar med speltid omskolas mediokra mittfältare för att lättare kunna undgå att behöva skola in någon ny.
+ Kriterierna för mittbackar är definierade på en omvänd skala. Viktigt med kommunikationsbrist, lojhet och avstannade hundrameters-löpningar.
+ Byten i halvtid sker absolut aldrig för att någon har varit dålig. Det brukar vara för att det regnar. Om det inte regnar så har nog den lokala puben extrapris på Tacobuffén eller frisören blonderingshappening.
+ För att pumpa in energi i laget ställer sig Lars vid sidlinjen med händerna i jackan och tittar. Lars tittar på sidled-daniels fasta rumpa. För det är ju därför han spelar. Sen sätter sig Lars och njuter.


image3image5 >> Ser ni likheterna? <<

"...när jag ser mig över axeln
på åren som bara gick
ser jag allt som gick förlorat
men också allting som vi fick


och vad säger man till nån
som vill börja om igen
då det redan är för sent
då man redan är på väg"



Inte en gång till! Lars har haft sin revansch-chans i snart sju år. När ska Lagrell släppa skygglapparna och sparka karln. Fast det är klart. Han är nog antingen blind eller vad man i staterna kallar "retard".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0