Det visste ni inte

GB = Glassbolaget är svenskt. MEN uppköpt av holländska Unilever precis som en mängd andra nationella glassbolag (Tyskland: Lagnese) och har av misstag antagits ha lanserats utomlands. Fel fel fel som brasse skulle sagt. GB försökte sig på norska marknaden men misslyckades och finns idag under Unilevers hjärtsymbol i enbart Sverige och Finland.

Hade föreläsning idag om Innovation och KreativitÄt. Föreläsaren var nog allt annat än just det och framförallt okarismatisk och tråkig. Som Gunnar Rehlin. Och Bög-Strängnäs. KreativitÄten visade sig så till vida att han hittat F:et för fet stil i ordbehandlaren och lyckats göra en power-point-presentation. Där tog det stopp.

En ppt utan färger, punkter och alldeles för mycket text på sina ställen. Underbart. Lägg därtill att det regnade sate när jag trippade ut ur LMU:s huvudingång iklädd piké och shorts. Underbart.


Snart!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha det låter ju gyllene, men jag tror att man för något år sen konstaterade att pp presentationer är uttröttande eftersom det sällan skapas nått nytt. tink autsajd deh-båcks

2008-04-29 @ 03:10:29
URL: http://spjuvern86.blogg.se
Postat av: calle

Du måste varit på fantastiskt humör

2008-04-29 @ 09:15:16
URL: http://abologna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0