Lidingön ni vet... med många in

eller hur är det? Lidingöbor är dryga, snobbiga, lever på pappas pengar och kör runt i en z3 de fick i 19-årspresent. Mest bara för att. Kurser läser man på SU om pappa inte kliat lite ryggar för att få in dig på handels och en sommar. ja vad vore inte en sommar utan veckorna i båstad och på gotland, tillsammans med solariebruna, fejkblonderade donnor posandes med putmunnen och stora glasögon, väl ackompanjerade av din lika solariebruna tvättbräda och det brylkrämstunga backslicket. Icke att förglömma: den lätt uppknäppta skjortan, helröret på kortet och den intensiva släggan  som far genom luften till tonerna av (i bästa fall) swedish house mafia. I värsta fall har väl någon lurat i dig att "bag in da box" eller någon annan hjärndöd dänga är "jävligt på" i sommar och dansgolvsinfernot firas med en shot i baren. "Det är vår jävla låt grabbar".

här ligger jag i ett par reservkalsonger och läser om baader-meinhof ligan: "röda-armé fraktionen". Tydligen så har någon nästlat in fattig bonddräng i spellistan också. Bytt. Goo goo dolls - slide. igen.

Kommentarer
Postat av: mamma

Vilken tur att Du inte är en sådan lidingötyp även fast Du bott på ön nästan hela livet. Denna ö är den bästa som finns och jag kan nog inte tänka mig ett bättre ställe att växa upp på och att bo på! Det är inte ön utan familjen som präglar typen av människa och osäkra människor finns det gott om överallt inte bara på Lidingö.

Mamma

2008-07-29 @ 08:52:04
Postat av: Anonym

nee ja ää int bitter

2008-07-29 @ 10:54:15
Postat av: Lilla Fröken

Men de flesta är som i din första beskrivning va?

2008-08-04 @ 16:59:10
URL: http://ellikaramelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0