Senaste och kommande veckorna i korthet- tung i huvudet och har inte hittat nån ny favvolåt efter 'you and I both'
- Nu kan man inte nämnvägen upptäcka liknelser mellan mig och mamma.
- Dif på väg mot slutspel!

- 'Kenny Begins' i mars
- 'Män som hatar kvinnor' på väg
- jobbsökningshetsen tilltar liksom magontet över att det säkert skiter sig

- a-klassits i mars
- ifp-hetsen tilltar men inte magontet
- SS har inlett säsongen utan mig och det verkar tyvärr som det fortsätter


Apropå

...dåliga tv-program. Är något program med en homoreporter på 5an nu. När ska det vara roligt att hoppa omkring som en real-life-tellitubbie. SLUTA!

dessutom kan man ju undra vad svt ser hos Mede i melodifestivalen. katastrofporgramledare. överspelande och tydligen inkapabel till att prata utan fusklappar.

puss o hej

spännande

sitter och tittar på ett program om gnagare på tv8... lite smågulliga är dom nog:). Tänk om vi också fick äta helt obehindrat för att tjocka till oss för vintern... kanske är nya grejen.. äta upp sig fram till jul och sen deffa ner mot sommaren, så man är reda för "beachen"... (blev ingen i somras)

kängururåttan har tillexempel jättestora bakben och samlar frön i sina stor kinder...

Arbetsmarknadsdagar

Ja så var de till ända. De förljugnas 10 sekunder i rampljuset. Företagens kostsamma försök att fylla datalistorna med arbetssugna studenters ifyllda standardformulär. Troligen är man i minoritet när man anser att det är företagsvärdarnas uppgift att hugga tag i oss, framtiden, och inte tvärtom när de betalar (!) för att stå i en monter under dessa bråda dagar. Tyvärr för oss som anser att detta är vägen det skall gås så sker hela kontaktsökandet på helt motsatt väg. Fram ska man, verka intresserad och fråga om möjligheter till jobb. Allt för att få svaret att "allt finns på hemsidan" och sedan bli tillstucken ett visitkort med HR-avdelningens e-postadress.

Måhända är det min approach som felar, må det så vara, men hänvisa inte till hemsidan. Den kunde jag hittat själv.

Så till dagens begivenheter. Dags att plocka fram damsugaren, dammtrasan och klädvikardriften. Ikväll blir det kalas.

Youtubade igenom sveriges humorelit och hittade en lagom bitter man med åsikter som går i linje med mina. Håll till godo:

Betnér

RSS 2.0