Lik förbannat sitter man där

Värdelös statistik.

Var vill skvallerblaskan komma? Lägg därtill usel layout, skrikande rubriker, vinklade texter, reklam överallt, kass och bandbreddskrävande målservice, "sportbladet zoom": som fyller vilken funktion? Jag får ut mer av att lyssna på sr.ses nervösa kommentatorer än att klicka in på sportbladet.se nu för tiden.

Vad är Laul Calling för ett desperat försök till? - En nervös Göteborgare och två besserwissrar försöker sig på nån form av laidback-fotbollsforum utan att fånga den minsta av poänger som kan vara värda att uppmärksammas. Eller ta bara en sån sak som att någon skulle bry sig om att någon övervintring bloggar från en av NHLs 89 omgångar eller att skellefteå leder elitserien efter 2/5 av serien (de kommer säkert ligga kvar). Trots det så tror man att situationen kan återgå till vad den en gång var. men ack så fel man kan ha.

till er som vill anmärka på min något sportbetonade kritik vill jag bara belysa det faktum att den rosa bilagan var det enda av bladdret som fortfarande höll sin heder flytande. dock verkar även denna del av skeppet nu tagit in dödliga mängder vatten.

Det sjukaste är nog tyvärr inte tidningens förfall eller totala inkompetens. Det sjuka är lantis-sveriges omättliga törst efter idioti och hjärndödhet. "Dansbandskampen", "Idol", fettminskning hit och poker dit. Lägg därtill några missnöjesartiklar mot den enda regering som verkligen åstadkommit något så har du vad medelsvensson vill läsa en kväll på sofflocket. Landet lagom.

tacka vet jag:
fotbolldirekt.com (riktiga nyheter)
svt.se/text (snabb målservice)
sr.se/radiosporten (livereferat av alla svenska elitmatcher)
fantv.se (riktiga och sakkunniga talkshows)

Vill ni bredda era sportupplevelser finns alltid streaming som ett alternativ. Höll mig flytande under ett år i Tyskland, där (idioterna höll jag på att skriva) de dubbar allt från fotsteg till hundskall. (myp2p.eu, rojadirecta.com)


Vill ni ha riktiga nyheter, slå på tvn! (om ni inte vill veta vilken gång i ordning fadde och rosing gifter sig förståss)

det var dagens missnöjesinlägg det. Nyss hemkommen från 007 Quantum of Solace. Den var väl bra... som alla andra, typ. En action, inget mer. Craig kanske är söt vad vet jag.


För att byta ämne:


Var igår för den värsta formen av idioti eller ondska snarare! I en studentturnering spelar man för att ha roligt och närkamper är en del av spelet. Snedtänder man och bryter någons käke ska man stå sitt kast, erkänna sitt fel och ta konsekvenserna. jag liksom hela laget och alla som var i hallen är skärrade och chockade över att en sådan våldsverkare kan stå rakryggad efter ett sådant överfall. Ingen ska behöva gå igenom det Ola gör nu. Speciellt inte efter att ha spelat en match i en studentturnering.

äcklad!På den gamla goda tiden (1) - (2) - Bond - ny jacka


Management of Surveillance

Kommentarer
Postat av: Anders N

Ååhhh! Så Leo skulle låta wuff, wuff, wau, wau i tysk TV eller film, istället för voff, voff, vov, vov, som han låter i lantis-sverige? Das ist merkwürdig!

2008-11-02 @ 11:56:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0