Lik förbannat sitter man där

Värdelös statistik.

Var vill skvallerblaskan komma? Lägg därtill usel layout, skrikande rubriker, vinklade texter, reklam överallt, kass och bandbreddskrävande målservice, "sportbladet zoom": som fyller vilken funktion? Jag får ut mer av att lyssna på sr.ses nervösa kommentatorer än att klicka in på sportbladet.se nu för tiden.

Vad är Laul Calling för ett desperat försök till? - En nervös Göteborgare och två besserwissrar försöker sig på nån form av laidback-fotbollsforum utan att fånga den minsta av poänger som kan vara värda att uppmärksammas. Eller ta bara en sån sak som att någon skulle bry sig om att någon övervintring bloggar från en av NHLs 89 omgångar eller att skellefteå leder elitserien efter 2/5 av serien (de kommer säkert ligga kvar). Trots det så tror man att situationen kan återgå till vad den en gång var. men ack så fel man kan ha.

till er som vill anmärka på min något sportbetonade kritik vill jag bara belysa det faktum att den rosa bilagan var det enda av bladdret som fortfarande höll sin heder flytande. dock verkar även denna del av skeppet nu tagit in dödliga mängder vatten.

Det sjukaste är nog tyvärr inte tidningens förfall eller totala inkompetens. Det sjuka är lantis-sveriges omättliga törst efter idioti och hjärndödhet. "Dansbandskampen", "Idol", fettminskning hit och poker dit. Lägg därtill några missnöjesartiklar mot den enda regering som verkligen åstadkommit något så har du vad medelsvensson vill läsa en kväll på sofflocket. Landet lagom.

tacka vet jag:
fotbolldirekt.com (riktiga nyheter)
svt.se/text (snabb målservice)
sr.se/radiosporten (livereferat av alla svenska elitmatcher)
fantv.se (riktiga och sakkunniga talkshows)

Vill ni bredda era sportupplevelser finns alltid streaming som ett alternativ. Höll mig flytande under ett år i Tyskland, där (idioterna höll jag på att skriva) de dubbar allt från fotsteg till hundskall. (myp2p.eu, rojadirecta.com)


Vill ni ha riktiga nyheter, slå på tvn! (om ni inte vill veta vilken gång i ordning fadde och rosing gifter sig förståss)

det var dagens missnöjesinlägg det. Nyss hemkommen från 007 Quantum of Solace. Den var väl bra... som alla andra, typ. En action, inget mer. Craig kanske är söt vad vet jag.


För att byta ämne:


Var igår för den värsta formen av idioti eller ondska snarare! I en studentturnering spelar man för att ha roligt och närkamper är en del av spelet. Snedtänder man och bryter någons käke ska man stå sitt kast, erkänna sitt fel och ta konsekvenserna. jag liksom hela laget och alla som var i hallen är skärrade och chockade över att en sådan våldsverkare kan stå rakryggad efter ett sådant överfall. Ingen ska behöva gå igenom det Ola gör nu. Speciellt inte efter att ha spelat en match i en studentturnering.

äcklad!På den gamla goda tiden (1) - (2) - Bond - ny jacka


Management of Surveillance

B,E,M,P,O,R,L

Den nya periodens åttaganden börjar hopa sig och snart är det jul! (Snart och snart, jag fyller ju faktiskt år först).

Glömde just bort varför jag började skriva det här inlägget. Ska fundera på det så återkommer jag.


ut med pesten

kunna sjunga?

nej det kunde hon inte. (guess who)

en dag i kortdragandets tecken. nya jacka och tröja, kablage till tvn och lite pennor. För att inte tala om inflyttningspresenten med stort I (eller ska man säga P?) - princesslängden från maxi. Nr 4 för min del.

-- bbl --

ps förtydligande

P som i princesslängd. inget annat.

i övrigt så är alla inflyttningspresenter mycket uppskattade. allt från ljusstakar, rullande glas, skumpa till schtekiga handdukar och survival kits.

ds


Fenomen

Det är nya tider. Nya flugor och nya irritationsmoment...

-Vad är det med all dålig tv nu för tiden? Singinbee, världens härligaste män, hål i väggen, alla andeprogram, bonde söker fru mm. Man kan ju sitta och zappa från svt1 och uppåt utan att hitta ett uns av intressant stoff.

-Nya i-profiler börjar blomma upp nu. Erfarna projektledare, seriösa bloggare och personer som alla wannabes så gärna vill vara.

-Ytterligare ett publikfritt lag från baksidan i allsvenskan.

-Lunchmöten. Återigen. 90% av dem är till för att personerna i punkt två ska få leka viktiga.

-Kolla tröjan på tv4-hallåan, finns narrar fortfarande?

update

två hemtentor inlämnade igår och påt igen idag: tillämpad termodynamik och strömningslära. på onsdag kommer jag att, som man på vardagsspråk säger, pissa på bernoulli och hans förbenade utvidgade ekvation för tryckskillnad.

i övrigt så nåddes jag idag av två goda nyheter:

1. dif spöade medgångarna med 3-1. äckliga linköping

2. enrico är skadad inför derbyt! halv vinst bara det!

i övrigt så skulle jag vilja stampa sönder min cykel, sova i 18 timmar och se en sjukt snaskig kärlekskomedi eller sportfilm där de vinner allt på slutet.. ni vet det man själ aldrig lyckats med:) 

puss och kram

Dålig uppdatering

Är det ett tecken på att man ska lägga ner? Total idébrist och lika frekvent uppdatering som Tobbe hade på ett år (!) i Grenoble?.. Njaej

Jag skyller på personliga reflektionsrapporter, hemtentor och värmestrålning. Vad skulle det annars vara?

ps
Lagerbäck fortsätter visa prov på fingertoppkänsla när han låter pigge elmander slutföra matchen i lördags. tyvärr bröt jag min bojkott. kanske ska återgå till vilostadiet igen.
ds

För att citera en viss Fylking...

Äntligen!!

Tillslut, tre månader senare, kom resultatet som skulle avgöra om jag är kvar nästa höst eller inte. Eller ja. Kvar kommer jag nog vara, men läsa obligatoriska kurser... nej. När jag väl får betygsutdraget och mina sista Schein från TUM så är det kapitlet avlsutat.


Vad var det jag sa

Underbart!

Äntligen börjar man få vatten på sin kvarn! Gamlingarna faller bort en efter en i LLs bygge. Tänk om han tagit ut unga reserver istället för gamlingarna genom åren. Tänk om?!

Äntligen!

Nu börjar det hända saker i landslaget! Nu börjar den gode idioten få sota för att han vägrat ge nya förmågor chansen.

Försvarskrisen

Sen bör man väl tillägga, efter att ha läst artikeln, att det inte ser så himla mörkt ut. Sett till landslagsrutin JA, men inte sett till kvalité och klubbtillhörighet. Bladdret fortsätter att överraska och dra snabba slutsatser.

to smek or not to

"iPod classic smeker dina estetiska sinnen med sitt smidiga metallhölje i anodiserad aluminium och baksida i bländande polerat... "aka Vuxenpoäng. Bara håvar in.

Nödraket modell Lyxdet va som

Daniel Jerry Andersson

I rest my case

ps. terminens i-ord: "vettig". om någon person går att prata med är han/hon tydligen jävligt vettig. har standarden på konverserbara personer sjunkit så drastiskt de senaste åren? ds

Genom ett regnigt europa

Riktigt så illa var inte vädret nere i min f.d hemstad. Eller inte alls egentligen, men tillräckligt för att jag ska sitta här med hosta och snuva.

har en grov sovmorgon idag (börjar kl 1715) och försöker hitta anledningar till att inte åka till skolan och göra något vettigt med livet. Nu regnar det så jag känner att jag gör rätt i att hänga i soffan och leka struts.

hade tänkt smacka upp en lista och så får det nog bli. Topp den här gången.

1. Arndtstrasse 2 - trots idiot till hyresvärd och en allmänt skabbig trappuppgång så kändes det som att komma hem
2. Multi Kulti - man vet vad man får. Och det i mängder!
3. "Formstarka Djurgården" - ibland räcker små kommentarer för att man ska sluta oroa sig. Hoppas Helsingborg tar guldet.
4. 42"
5. König Ludwig Weissbier - glas nr 20tv - min vägg - hallen - multi kulti

RSS 2.0