Hur fan...

...är det möjligt egentligen. Är alla LOs medlemmar sossar och beståndsdelar av den rödgröna sörja som i så många år förgiftat vårt land? Är det egentligen OK att ett fackförbund kampanjar politiskt? Hum. Vad skulle folk säga om ex Sveriges Ingenjörer kampanjade för di blåe?

Tillbaka från en dag på IKEA. Jejj.


2 veckor.

Det har nu gått två veckor sen jag stapplade ut i arbetslivet och första helgen utan något att göra (förra blev det flytt) är jag tillbaka i Linköping på den bekanta Hjälmsätersgatan.

vad säger ni om lördagsmiddagen: förrätt: Bruschetta, huvudrätt: fläskfilé, potatisklyftor, sallad, tzatziki, efterrätten tar vi efter ett besök på stadsfestivalen och en spelning av the ark. det blir fruktcoctail med mörkchoklad.

att dricka: kwak i kwakglas. känn på den.

*Igår fredag slutförde jag min internationella övergång från PSV Wikinger München till Lidingö IBF. Jag finns listad på Unihockey Portal så allt borde vara IN ORDNUNG!. Nu ska jag ta tag i min "innebandykarriär" på allvar (host).

*På onsdag ska jag träffa "kund". scary. men kul att komma igång på riktigt.

*Idag hittade jag min orange bankdosa som jag letade efter som en tok i vintras. den låg i fickan på mina svarta mjukisbyxor som låg i en banankartong i emmas förråd i Linköping. Bra val att lägga den på. Bra CJ.

...Gry Forsell ser konstant gravid ut. eller så är jag bara van att se henne gravid. hum.Ett nygammalt liv

Mycket nytt, mycket nygammalt och något ihållande.

Imorgon är första dagen i mitt 40-åriga arbetsföra liv. De första stapplande stegen som konsult hos FiloProcess kommer ske på Stockholmskontoret vid Humlegården.

Med det nya livet kommer även en ny bostad och min femte sambo på de dryga 2 åren som gått sedan jag kom hem från München. Karl, Tobias, Henrik, Emma och nu Jocke. Hade ju varit rätt trevligt om Emma pluggat furniturestudies men man kan ju inte få allt här i världen (tydligen:()

Ny adress: Larsbergsvägen 27, 2tr: Lidingö
Tillbaka där allt började (nästan).

Om jag räknar efter lite snabbt är det min 12e bostad. Och nästa år blir det om jag får bestämma den 13e med Emma. Det vore trevligt:)

Emma fortsätter i Linköping, en distans som inte är lika oövervinnerlig som Louvain-la-Neuve. Puh! Plus att jag kan gästspela i SS under hösten. Bonus.

Nygammalt blir också Lidingö IBF (om jag nu kan få papprena dit de ska). Det saknas nu bara underskrift från tyska förbundet, inbetalning till Schweiz och att skicka hela kittet till IFFs kontor i Finland. Känns tyskt.RSS 2.0