En värld du inte trodde fanns

Sektliknande och välsynkroniserade hejarop. Idén att åka och skratta åt den andra världen, gothspelarnas värld, var som att, med ett gott skratt, gå på zoo. Det annars så framgångsosande C-huset har under helgen fyllts med människor ur en annan kategori. Människor som viger sitt liv åt fantasy, finkellukt och hår färgat efter sina spelpjäser.

Att gå genom korridorerna och studera det mänskliga förfallet var som att ha kommit till en annan tid, en annan värld. Var kommer alla ifrån?

Besöket kryddades av en freakshow i mesta laget. Presenterat av någon/något som såg ut som <citat Henrik> trollet i Sagan om Ringen skulle sju nervösa herrar kämpa mot varandra i en verbal combat. Aldrig har man varit mer lik en fällkniv när man låg dubbelvikt av skratt i bänkraden. Ju längre tiden gick och verkligheten kom ifatt en så kom insikten att man just bevistat ett sektmöte. Undrar ni var psykfallen som skjuter ner en halv skola kommer ifrån? Besök ett spelkonvent. Människorna är så osäkra och världsfrånvända att de tar varje chans som ges att vara en i mängden.

image12


Diddan - din resorb på nyårsdagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0