Fallen heroes - [plats 7]

Verkligheten har kommit ifatt talangfabriken. För bara ett år sedan var backlinjen Allsvenskans yngsta och hetaste, men i samband med förlusterna av Wendt ock Svensson så gick man från säkerhet till förvirring. Dagens trupp känns oprövad och ska man kunna hamna högt i tabellen vill det till att ynglingarna Wernbllom, Vazquez och bröderna Berg håller en lika hög lägstanivå som den antika skaran kämpar i B.Andersson, Alexandersson och T.Olsson.

Fjolårsfiaskot Gerba är utlånad så det vill till att den annars så opålitliga kvartetten Wallerstedt, Selakovic, Berg och Mourad levererar annars kommer den nya tränartrion få det hett om öronen.

Hade det varit vilken annan klubb som helst med denna trupp skulle tipset hamnat bra mycket längre ned, men med tanke på den tradition och vinnaranda de forna giganterna besitter är jag övertygad om att man kommer kriga sig upp i mitten. Dragningskraften som varumärket IFK Göteborg har är tillräckligt för att förändra en allsvensk tabell under sommartransfern. Alla vet vi hur svårt det är att tippa i Januari, men en sak är säker. Storklubbarna kommer inte ha samma startuppställning nu som i November.

Transferryktena som cirkulerar rör bekantingar som N-E Johansson, Tobias Hysén, Johan Arneng och Mikael Lustig. Återstå att se om det som vanligt är lika lite substans i ryktena som i Lars Lagerbäcks hjärna.

Senaste uppställning
Andersson
Johansson ? Sigurdsson ? Bjärsmyr ? Jonsson
Berg ? Wernbloom ? Andersson ? Karisik
Berg ? Wallerstedt

----------------
7. IFK Göteborg
8. Hammarby IF

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0