Uppstickaren - [plats 3]

IF Elfsborg. De eviga uppstickaren som tillslut fick vinna sitt guld. Mittfältet med Ishizaki, Svensson, Alexandersson och Illola kan skrämma vilket lag som helst om de får det att stämma. Kryddat med anfallstalangen Sjöhage och nyköpte srikern Keene så kan Elfsborg mycket väl ställa till stora problem. I år lär dock konkurrenterna vara bättre förberedda och punktmarkeringar som i AIK-matchen vore inte bara amuserande utan även en nödvändighet för att stoppa mittfältskuggen Anders Svensson.

Haglund hade det lätt ifjol. Forwardsvalet var lätt i kontrast till årets uppsättning. Föredettingen Mattias Svensson kommer kräva en plats på SJöhages bekostnad, vilket för ynglingens del troligen resulterar i klubbyte eller stagnation (Precis som målvaktsfrågan 2006).

Utöver GAIS-anfallaren Keene har man även förstärkt med skadebenägne Florén från Gronigen. Ska säsongen bli en lika stor succé som fjolårets vill det till att Haglund vågar ge talangerna Bajrami, Avdic och SJöhage chansen. Avidc visade i Royal League att han är en forward att räkna med.

Lag mot GAIS

Målvakt: Abbas Hassan
Försvarare: Martin Andersson (ut 46), Andreas Augustsson (ut 46), Johan Sjöberg, Johan Karlsson
Mittfältare: Stefan Ishizaki (ut 81), Samuel Holmén - Daniel Mobaeck, Mathias Svensson, Daniel Alexandersson (ut 57)
Anfallare: James Keene.
Ersättare: Daniel Eres (in 46), Jon Jönsson (in 46), Daniel Nordmark (in 57), Elmin Kurbegovic (in 81), Johan Wiland 

----------------------
3. IF Elfsborg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0