i flyttagen

Det tidigare så trygga hemmet befinner sig nu i hemköps sparsmakat designade flyttkartonger på väg att lagras för kommande stordåd. Det slår en i packandets stund hur små saker kan vara som verkligen betyder något, när livet ryms i sju kartonger. Tur att minnena lagras där man alltid kan plocka fram dom. Linköpingstiden är på långa vägar inte över, men separationen med de som kommit att betyda så mycket under de senaste åren är nu ett faktum (åtminstone efter helgen) och i värsta fall dröjer det dryga året innan återseendet.

Enligt sägen har Lars Lagerbäck nu 1 liv kvar. Uppenbarligen är han smal och hal som en skinnig katt, undkommandes varje litet hinder med hjälp av sina fyra träben (Hansson, Mellberg, Allbäck, Taco). Självklart luftade geniet sidledaren som med sin säregna spelstil öppnade upp spelet snett-utåt-bakåt och gav bjärredssonen den internationella rutin så många andra behöver. Tiden i bari måste varit underbar.


Vad tror ni om carl johan och frukost utan tillgång på sylt, mjölk, bröd eller pålägg? En slät gröt har väl ingen dött av.


Diddan - din sylta i michelinguiden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0