Mode

Vad säger ni alla glada läsare. Ska man bli en i gänget och starta en sån där modeblogg, skrivandes klädtips till desperata 14-åringar med identitetskris? Lura in dem i foppatoffelträsket bara för att kunna håna dem när det går upp ett ljus för Sverige att de är lika klädsamma och moderiktiga som namngivarens intellektuella färdigheter. Eller namngivaren? Vår kära skadeskjutna frimärkssymbol har bara de svenska rättigheterna till den nutida pesten kallad Crocs. En sak kan man ge tyskarna, och det är en högre lägstanivå på fotbeklädnadsfronten.

Intensiv helg har däckat mig fullständig. Obotligt trött, men snart avfärd mot gym, kebab och Stammtisch.

Kommentarer
Postat av: Spjuth

Är det inte tyskarna som gladeligen tar på sig sandaler med strumpor? :D Även om det är så, så är det snyggare än foppatofflor... eller kan du tänka dig utslitna och trasiga tubsockar i ett par rosa eller illgröna foppatofflor där någon köpt små märken som de satt fast på, typ blommor och solar.. :D

randomplacerad? Ville ha inledningsbilder och avslutningsbilder, men så ville jag lägga till lite text när jag var klar så det blev inte riktigt i slutet :)

2007-11-27 @ 05:21:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0