Stormsteg

Hösten banar sin väg genom historien med stormsteg. Föreläsningarna avlöser varandra och om mindre än två månader är man åter i Ultima Thule. Underbara norden?! Det är fanimej ruggigare kyla i München. Eller beror det på bristen på vinterjacka?

Snart avlöser även besöken varandra och kombinerat med födelsedag, svenskt stammtisch, innebandy, fotboll och diverse helgaktiviteter kommer julafton vara precis runt knuten. Oj vad lill-hitler kommer tycka det är bra att svensken är på hemmplan. Tänk vad det hade kostat att duscha över jul! För att inte tala om hur mycket kylskåpet fått jobba på att kyla julmaten.

Här åker man till Mynchen för att, som bonus, slippa irritationer på hemmplan. Men vad medför inte dagens IT-samhälle?! Den förbannade syrsan Lars Lagerbäck syns med sin dubbelhaka på var och varannan svensk nyhetssida där han stolt förkunnar sin maktfullkomlighet genom att återigen ta ut sidled, taco och prilla. Snälla! Legalisera mord på irritationsobjekt och uppblåsta idioter. Jetzt!!


Kommentarer
Postat av: Karin =)

Vet en till som tkr det är bra att du kommer hem =)

2007-11-08 @ 02:43:52
Postat av: DD

lill-hitler! ha! underbart. men ska du inte ta och hitta en ny bostad då, där demokrati råder? du har sminkat bloggen lite.. höstigt med en touch av löfbergs lila. sexigt.

2007-11-08 @ 17:32:35
Postat av: Calle

nya flashiga layouten gillas starkt. lila är på frammarsch i höst/vinter har ja hört

2007-11-08 @ 21:30:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0