Rekord

Veckans news den gamla godingen. Här kommer veckans lista

1. "Segast i stan"-Ingolstadt som fortfarande inte skrivit en turneringsberättelse efter vår storartade lördag för 10 dagar sedan. Jag har, Ronny har, Peter, Bonn, Eggiwil, Rohrdorf och Kaufering har men inte arrangörerna. Skärpning tamejfan.

2. Tyskland och helgdagar. Måste de någonsin jobba här nere? Vi som i Sverige bollade med pingst och nationaldagen kan ju snegla på mångmiljonlandet i söder. Rödmåla båda två så slipper ni debatten. Och varför skulle nu inte 6e Juni vara feiertag om 1a Maj är det. Sverige... (Är förresten ledig på torsdag... igen)

3. Zlatan. Slöar man till en söndag i sängen och klickar igång streamen parma - inter. 5 min in i halva går wonderboy in och dominerar från första steget. Ibland är man stolt över att vara svensk och sjukt nöjd att någon datanörd uppfann streamen.

4. Rajalaksos utbrott på domaren youtubade jag först nu i helgen (samma veva som inter-matchen; måste ju ha pausunderhållning) och stackarn fick ju inte ens igen dörren han ville drämma till. Kan ju förstå frustrationen när domaren tydligen är blind. Eller åtminstone en avundsjuk småstadsbo, som till varje pris ska förstöra för storstadslagen.

5. Majs. Platsar egentligen inte alls här, men jag gjorde debut i veckan. Debut på att använda majs i en maträtt som enbart var lagad för eget inmundigande. Jag utvecklas.

6. "Rösten" till granne som kom släpandes på sin Slips-toyboy igår men hade glömt nyckeln i Frankfurt. Ibland går inte hissen enda upp.

7. Herr Josef "Skräck-Incestpappa" Fritzl gråter sig tydligen till sömns och äter dåligt. Måste kännas tugnt att varit inlåst i 24 dagar i förhållande till de 24 år han bommade in sin dotter.

8. Bojan Krkic får inte spela EM för mamma. Veckans rubrik, men bra för Sverige?

9. Vem vill spela hockey mer än 10 mån i ryska ligan? Visst pengar gör mycket, men vodka istället för vatten kan ju slita på vem som helst.

10. Jäger. Nej tack.


Kommentarer
Postat av: steffi

jag är den enda
i hela landet som jobbar på helg- og söndagarna. also einen menschen gibts!

2008-05-21 @ 00:36:12
Postat av: Ronny

7 timmar om dan därtill
plusjobb i varje hörn
Om man får tro debatten i Svea så skulle Sverige vara ineffektivast i utv. värden, kolla Tyskland.. Slappt_skar

2008-05-22 @ 13:42:34
URL: http://ronnyimunchen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0